O.E.T. raspunde:

Buna, avem o problema, autoarea mea a primit multe intrebari de la voi. Eu stiam ca sunteti tare curiosi si inteligenti, inteligenti, da, altfel cum v-ati fi gandit sa intrebati cum vorbesc daca nu am gura?

Hai sa va spun secretul meu, am zis ca va spun toate secretele. Eu nu comunic asa ca voi, cel putin deocamdata, eu vibrez, zum – zum -zuuuum, iar autoarea mea ma intelege.

Mai tineti minte ca v-am spus ca vreau sa cresc si ca daca voi imi cititi povestile, eu cresc? Ei bine, pana sa ajung sa cresc eu ma descurc si eu asa cum pot, prin mijloacele mele, eu sunt tare descurcaret, da, tare descurcaret.

Am gasit multe modalitati de a ma deplasa si a comunica. La inceput ma invarteam in loc, apoi m-am plictisit am inceput sa ma rostogolesc si uite asa am reusit sa ma deplasez si fara picioare, stiu ca o sa am picioare, stiu ca nu e doar un vis. Acum daca eu spun ca am plecat undeva, spre sa nu primeasca autoarea mea intrebari: Cum merge O.E.T. daca nu are picioare? Nu ar fi asa dragut din partea voastra sa ii atrageti atentia ca eu ma pot descurca si singur. Nu, nu, nu ar fi.

V-am lamurit? Eu cred ca da, acum ajutati-ma sa cresc, am asa o dorinta de aventura, grozava dorinta am. Acum numai voi sa fiti hotarati sa ma ajutati, numai voi puteti sa ma faceti mare! Hai, sa incercam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.