Prima aventura a lui O.E.T.

Buna, am plecat intr-o aventura fara sa stie nimeni, uite asa, fara sa stie nimeni. M-am rostogolit, m-am rostogolit si la un moment dat m-am impotmolit intr-un fel de pamant pitrocit si umed-umed. Uite, ca la asta nu ma asteptam. Cand m-am impotmolit stateam si ma gandeam, ce bine ar fi fost sa am picioare. Daca aveam picioare, faceam top – top si eram afara din baltoaca.

Ce-i drept a plouat cam mult ieri si cu toate ca am vazut asta nu m-am putut abtine si am plecat in aventura, prima mea aventura. Se pare ca sunt o persoana aventuroasa, cred ca imi place sa traiesc aventuros.

Acum daca toate aventurile sunt ca asta, mai bine lipsa, zau asa. Am stat ceva in baltoaca aia, cand am simtit ca ceva ma misca. Acum voi stiti ca eu sunt un punct si nu am marginile zdrentuite, ceea ce inseamna ca numai un pic daca ma atingi ma rostogolesc si ma rostogolesc si iar ma rostogolesc. Bine ca nu ametesc, asta este SuperPuterea mea, eu nu ametesc.

Iar m-am luat cu vorba, eh, uite cum stateam eu in baltoaca aceea, ceva mi-a tulburat si mai mult existenta, semana cu mine, dar avea picioare si mustati si gura si ochi. Am zumzait un pic la el, dar nu si-a incetinit forfota pe langa mine.

Cum sa fac eu sa comunic cu el? Nu aveam nicio sansa, asa ca m-am rostogolit pana i-am dat branci. S-a oprit un pic, m-a mirosit si a deschis o gura maaaare sa ma manance. Ei asta ar mai trebui, m-am gandit, existenta mea si asa destul de fragila sa dispara intr-o secunda inghitita de … de … apoi nu stiu ce era, semana cu mine, dar nu prea semana.

Cand i-am vazut gura deschisa, am inceput o rostogolire SuperSonica in sensul opus, nu stiati ca pot, asa-i? Nici eu. Hihihi. Pericolul m-a facut sa imi descopar si aceasta SuperPutere magica. Pfiu, noroc cu puterea asta a mea magica, altfel nu stiu cum puteam sa scap.
Am reusit sa ies si din baltoaca, insa mi-a fost de ajuns sperietura pentru azi. M-am decis sa ma intorc acasa, m-am rostogolit, m-am rostogolit si gata acum sunt acasa, la mine pe pernuta, nu trebuie sa fiti ingrijorati, nu-nu, nu trebuie, sunt bine acum.

Sa stiti ca nu mi-am pierdut curajul, nu, nu, voi pleca in noi aventuri, insa pentru moment ma odihnesc un pic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.